Pupping Consultancy | WebCare NL | Uw WORDPRESS Specialist |

Een moderne website?

De kracht van… Een moderne website!

Maak van je website je beste verkoper!

Jouw website staat centraal in de moderne marketingstrategie. Maar pas als je investeert in de website, zal hij je ook echt iets opleveren.

Onze definitie van een moderne Website;

(1) is vindbaar,

(2) oogt aantrekkelijk,

(3) biedt relevante up to date content

(4) ondersteund je om van enkel site bezoekers klanten te maken!

Zo creëer je meer traffic, genereer je meer leads en krijgt je klant en je bestaande relaties relevante informatie. De site is meer dan een uithangbord, hij is dynamisch en informeert!

Een moderne website bouwen

Hoe pak je dit aan? Bel ons! 😉

Nee, dat hoeft niet direct. Het begint bij een gebruiksvriendelijk websiteontwerp dat ook geschikt is voor mobiele apparaten. De webteksten en technieken achter je website zijn SEO proef (fijn voor zoekmachines)

De content op je website is relevant en sluit aan op de leefwereld van je ideale klant.

Je website is bovendien meteen verbonden met al je social media kanalen.

Op deze manier legt je website meteen een basis voor lead generatie!

Hulp nodig?

Wij helpen je bij het (ver)bouwen -Lees aanpassen- van een moderne marketingwebsite.

Wij hebben dit al vaker gedaan, en weten de weg. We beginnen vaak klein, zodat er middels een paar kleine aanpassingen, direct effect merkbaar en meetbaar zal zijn! Zo weet je waar je het voor doet als je later gaat uitbreiden!

We helpen ook bij het opstellen van oa;

Social media accounts en ondersteunen bij het schrijven van pakkende teksten. Ook geven we plattings advies. Wat wil zeggen, welke informatie deel je op welk content. Twitter is snel, Facebook is meer gericht. Etc. En ook qua tijden en frequentie van plaatsen hebben we advies.

Kortom, deel relevante content op de juiste online kanalen! Heel belangrijk.

En we zijn een groot voorstander van het gebruik van Landing pages

Bij een goede digitale B2B / B2C marketing strategie is het aanbieden van “advanced content” zoals whitepapers en/of e-books een cruciaal onderdeel van je strategie. Deze content dient aangeboden te worden op een duidelijke en overzichtelijke landingspagina per product of onderwerp. Zo herkent de klant het eerder online gelezen bericht terug, en kan nu verdiepen in de materie.

Alsof je thuis komt zeg maar.

Inzet Nieuwsbrieven

Niet te onderschatten. Het zijn immers relaties die al hebben aangegeven graag wat van je te horen! Blijf je klanten en prospects informeren en zorg meteen voor een hogere betrokkenheid! Middels de nieuwsbrief kan je weer doorlinken naar je landingspagina (die hebben we toch al gemaakt) en ze informeren over je Social Media kanalen! Ook daar ben en blijf je met je doelgroep in contact!

Dit is Content Management. Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Bent u er klaar voor? Neem dan direct contact met ons op! Een nachtje over slapen mag ook. Meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Dat kan altijd!

Tot snel!

Team WebCareNL

 

 

Advertisements